söndag 21 november 2010

1 vecka kvar till advent.....

Just nu så står stakarna i hallen, julmusiken strålar ut ur högtalarna. Dax att kolla igenom sina stakar så man inte står där nästa söndag o vi inte har tillräckligt... Vore ju lite dumt. I vårt förra hus så hade vi 5 fönster, idag har vi 8 fönster som det skall sättas stakar och stjärnor i. Det enda jag är säker på att vi behöver införskaffa är en STOR stjärna som jag vill ha hängande i tvrummet. Har alltid velat ha en sån men har haft för små fönster, fram till nu. Pratade med en kompis om det innan varpå hon säger att hon har en sån som hon inte vill ha kvar... Ska kolla på den en dag sen framöver. Hålla tummarna att det är en sån som jag vill ha...*ler*....
Barnen vart som eld och lågor när lådorna kom in, kollade, bestämde vilka dom skulle ha var och så. Kul att de har den glädjen när det gäller att göra det julfint. De har städat sina rum kanon idag utan en massa tjat för en gångs skull, skönt det. De kan om de bara vill.

Imorgon är det jobb som gäller. Känner mig pigg och inte alls någon huvudvärk eller ens tillstymmelse till ångest. Skönt. Hoppas nu bara att det var mycket tillfälligt och att det inte kommer tillbaka på LÄÄÄÄNGE... Men det är ju inte direkt något som man styr över tyvärr. Tänk om man kunde göra det, vad mycket enklare och lättare det skulle vara då. Men men, ödet är ju ödet och inget man direkt kan styra över. Bara kanske påverka till viss liten del.

Nähä nu så skall vi ta och spela lite spel med barnen.





Ju längre man ligger i vattnet, desto blötare blir man....
Av: Nalle Puh






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar