tisdag 2 november 2010

Fabriksåterställning

Hur kul det nu var så var det nödvändigt för nu funkar datorn kanon igen, vilket underlättar en hel del faktiskt, datorn är bra mycket snabbare nu. Så tradigt med sega datorer. Ska göra detsamma med gubbens dator imorgon sen för att få lite fart på den också.

Helgen är till ända, en helt ok helg med en hel del inslag dock, men men. I lördags så smällde Hasse med sin lilla R5-a. Så träligt, men huvudsaken är ju att han och den andre föraren klarade sig. Det vart ju bara plåtskador, men ändå. Man fick ju hjärtat i halsgropen när han ringer och meddelar att han har råkat ut för en olycka, så snabbt har jag aldrig varit nere i bilen och kört ut dit. Barnen hängde ju självklart på också. Tog en sväng in till akuten sen dessutom i och med att han fick ju ont i ryggen strax efteråt. Misstänkte ju starkt att det var musklerna som hade fått smällen, vilket också röntgen visade. Men ändå skönt att de kollade igenom och lyssnade på honom istället för att bara dissa och så som många läkare tyvärr gör lite alltför lätt emellanåt.
Barnen fick vara hos Ewa under tiden, hur kul är det för dom att sitta på akuten och uggla, det har de tyvärr fått göra alldeles för många gånger under deras korta liv. Man uppskattar sina vänner som ställer upp i tid och otid, självklart gör man ju samma sak tillbaka när det behövs. Livet består ju mycket av att ge och ta.

Söndagen tog vi det bara lugnt mest hela dagen. Bara var. Sen på kvällen så vart vi hembjudna till Jennie och Thomas på tacokväll. Barnen hade ju klätt ut sig förstås och tyckte då att även Hasse och jag skulle göra det. Sagt och gjort. Vi blev två clowner tillsammans med en häxa och ett skelett. Men det blev ett gott skratt när vi ringde på deras dörr självklart. Hade det mycket roligt och var inte hemma förrän kl 1 inatt. Men vad gör väl det när man är ledig, både de och vi var lediga idag. Men visst, jag kan inte neka till att det kändes lite konstigt idag att det skulle vara måndag, nä det kändes mer som en söndag. Haha.

Sonen vaknade genomförkyld idag och utvecklade feber under dagen samt ont i halsen. Lider verkligen med honom. Är ju aldrig roligt att vara sjuk, än mindre när man är ledig ifrån skolan, det kommer man ju ihåg själv från förr i tiden när man hade lov. Men det är ju bara att hoppas att det inte blir långvarigt för honom. Man får göra så bra det bara går nu hemma istället med spela spel och mysa. Allt går ju, det är ju bara vad man gör det till. Finns ju mycket man kan pyssla med hemma, det gäller bara att hitta sakerna.

Ville bara passa på att tacka er som stöttade med tankar och ord förra veckan när jag var riktigt nere. Guld värda är ni ska ni veta.

2 kommentarer:

  1. Det var ju skönt att det gick bra på akuten. Men stackars lille Adam då som gått och blivit sjuk på lovet, pyssla om honom riktigt ordentligt och ge honom en BAMSESTORKRYAPÅDIG kram från moster.

    KRAM
    Carina

    SvaraRadera
  2. Usch vilken otur ni har. Tänker på er å skickar varma tankar å kramar till er alla

    SvaraRadera