söndag 24 april 2011

Påskdagen är över

Har haft en underbar påsk tillsammans med min lilla familj. Bara vara, det är vad denna helgen har inneburit. Så mysigt att få ha denna tiden tillsammans med barnen och gubben. Gårdagen var vi i jönköping en sväng, kollade på en ny cykel till Adam, han växer ju så det knakar och kan inte ha sin cykel längre tyvärr. Men det är ju livets gång så det är ju bara att gilla läget. Den han ville ha visade det sig att han bara kan ha kanske ett halvår eller max ett år, för det var fel tumstorlek på ramen. Däcken stämde men inte ramen. Men vi åkte till en annan affär och där hittade han en där vi hittade den rätta ramstorleken, men vi avvaktar en stund till, plånboken gillade inte riktigt det priset just nu.

Idag så har Emma sjungt med sin barnkör på FA. De var jätteduktiga alla tjejerna. Finns en tjej i den gruppen som är en riktig lite dramaqueen....haha... man är ju glad att man inte är förälder där i alla fall, men tur att alla är olika i och för sig.

Sen i tidig eftermiddag så kom Jenny och Anders samt Pebben hit för att käka lite god fruktsallad, och sen blev det en del spel, promenad runt sjön samt inköp av pizza innan de åkte hem runt 21.. Alltid lika kul att träffa dom och bara umgås, precis så som det ska vara ju.

Nähä nu blir det lite film tillsammans med gubben innan nanedax. Imorgon är det jobbedag som gäller, 9-21.

2 kommentarer:

 1. Åh vännen!
  Det låter ju helt underbart å mysigt :)
  Va blev det för nån film?
  Stor kram till dig å din fina familj!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hihi kommer inte ihåg vad det blev för film...*ler*

  SvaraRadera