söndag 3 april 2011

Godmorgon

Klockan 7 så slog man upp sina blåa ögon och mötte denna söndagen. Gick ut i köket och kollade på tempen ute och insåg att våren är äntligen här. +7 står det. Så härligt. Man kan ju bara önska att solen ville visa sig lite mer också. Det skulle ju vara som pricken över i-et så att säga.

Första omgången med frallor står i ugnen och gottar till sig nu. Ska köra en omgång till oss andra sen också. Emmas är ju alltid först ut så man vet med säkerhet att alla redskap är totalt rena, ja visst man kan diska, men varför jobba i onödan.....

Vad dagen har med sig idag vet vi inte riktigt ännu, men fortsatt städning är ju min plan i alla fall samt att rensa färdigt det på trädgården som påbörjades igår. Grannen under oss hade kommit ifrån sin promenad och berömt för det som var gjort. Då blir det ju att man gärna fortsätter. Hellre att ha det som så att man måste inte men man får gärna. Att vara husägare innebär ju att du måste, särskilt om man bor i ett tätt bostadsområde, för jösses om man råkar glömma klippa gräset, eller rensa den där rabatten.......... Nä så vill jag inte ha det igen. Kanske är ett hus på landet något för oss, men verkligen inte nu i dagsläget. Barnen vill inte flytta ut på landet, gick inte ens att "muta" Adam med en fyrhjuling....hihi..... Så det projektet är nerlagt, gubben och jag får väl göra det när barnen har flyttat ut.


Tänk att ha detta huset, liten lagom trädgård samt utsikt över en sjö som det går att både bada och fiska i. Vore så underbart skönt. Bara höra tystnaden, lugnet och bara njuta. Ja det får bli sen. Barnen måste få säga sitt först och främst. Ja så länge de bor hemma alltså...hihi..


Nähä om man skulle ta och fortsätta med frallesatsen nr 2..


Ha en bra dag där ute.


1 kommentar:

  1. WoW vilken energi du har vännen! Blev dom goda? Va duktig du e som både städar, bakar å pysslar i trädgården, hoppas att du fick lite sol åxå <3

    Huset såg supermysigt ut tycker jag men det är väl som med allt annat, det kommer när det är läge för det :)

    Hoppas att du får en underbar vecka å hälsa din mysiga familj!
    Kram kram

    SvaraRadera