lördag 18 juni 2011

Sommarlov

Igår klockan 11 så var det klart, sommarlovet är här för att stanna i 10 veckor. Det är två härliga ungar som verkligen ser fram emot denna tiden på året. Bara vara, inga tider att passa, inga tidiga mornar eller kvällar.
I kyrkan så sjöng alla klasserna varsina sånger, det är riktigt mysigt tycker jag. Se deras glädje när de står där framme och framför dom. 3 stycken ifrån klass 6 hade hand om presentationen och lite spex, en av dom var min brorsdotter. Hon var jätteduktig, ja det var dom alla tre. Hon var även en av dom som sjöng en låt tillsammans med 2 tjejer till, Det vackraste sjöng dom. Hade rysningar över hela kroppen så fint gjorde dom den. Mysigt.
Rektorn höll tal också som alltid, men detta talet var riktigt bra och inte så där tjatigt och långdraget som det lätt kan bli när rektorer ska prata.
Hade en underbar dag igår tillsammans med barnen och älsklingen. Hade beställt en tårta från Thimons som vi hämtade när vi var klara i kyrkan. Sen hem och fika på den samt kollade på Trassel. Den var riktigt mysig.
Åkte senare ut till Sandsjö värdshus för att äta lite go mat. Det visade sig att 4 av Emmas klasskamrater också var där ute, så hon var mer med dom än med oss... Men det är bara roligt att se. Adam och Emma hade tagit med sig badkläderna, men tyvärr så började det regna så badet ville de inte prova på..*ler*
Spelade spel och lekte resten av dagen tillsammans med dom små kottarna, hmm de är inte så små längre dock..hihi... De somnade gott i sina sängar sedan.

Idag så är gubben iväg på folkrace i Målilla, sonen är hos en kompis och Emma är här hemma. Gjort en runda på stan tillsammans med henne innan. Även denna dagen går i myshetens tecken. Ikväll så ska jag ut på Coverfestivalen tillsammans med Sandra, ska bli riktigt roligt. Hoppas bara på bra väder, eller i alla fall uppehåll, så trist om det regnar ju.

På tisdag så är det dax för återbesök till Värnamo samt diskussion angående plastikbiten också. Det ska bli mycket intressant och se vad de grundar saker och ting på...
När man kollar på deras hemsida så har de kriterier, men när man ringer dom så säger de andra kriterier, så frågan är ju vilket man ska lita på. Har skrivit ut det och kommer att ta med det ner till dom och ställa dom mot väggen angående det hela. Blir så trött på det hela att få olika besked hela tiden. Nä vi får som asgt se vad som sägs när vi kommer ner.

Ja det är lite av vad som händer i mitt liv just nu.

1 kommentar:

 1. Oj va härligt det låter vännen <3
  Har du semester nu då?
  Nu undrar jag hur det gick för dig hos doktorn???
  Tänker på dig!
  Kram Hanna

  SvaraRadera