måndag 13 december 2010

Det händer lite i livet

Men det är enbart roliga och spännande saker vilket känns bra. Sökte ju mig ett nytt jobb för ett tag sen. I torsdags så kom det där samtalet med stort "S". Satt på facklig utbildning då, men gick iväg. Blev otroligt glad då jag inte trodde det faktiskt. Fick knappt fram ett ord, vart så ställd. Men procentsatsen fick jag fram och den vart högre än jag trodde.
Detta känns så otroligt bra på många sätt och vis. Men när man känner att man inte kan utvecklas i sig självt inom jobbet längre så kan det vara dax att röra på sig.
Att få göra det jag ska göra är ju once-in-a-lifetime chans som man får göra. Det i sig känns
helt otroligt. Många tankar har man, det är ju faktiskt bara 7 veckor kvar. Det går fort..hihihi

Helgen har varit fullspäckad med roligheter. I fredags så var både gubben och jag lediga så vi tog en långpromenad och avslutade den på Thimons, uppskattar dessa få lediga fredagar som vi har tillsammans så otroligt mycket då det är viktigt att man umgås bara vi två ibland. Det är lätt att glömma det, men ack så viktigt att INTE glömma.
Med hem från skolan sen hade Adam med sig kompis så då vart det lek här hemma, det roliga är ju att Emma får ju också vara med grabbarna, det har hon alltid fått vara vilket är kanon.

På lördagen så åkte gubben till Taberg på folkrace. Jag och barnen och 2 kompisar till dom packade in oss i bilen tillsammans med grillgrejer och pulkor för att bege oss ut till Lövhults backar. Hej och hå vad det gick i backarna, många skratt, lite tårar och mycket galenheter, men det är ju det som gör dagen helt underbar. Korv, varm chokladmjölk och sen fika efter det gjorde att magarna var mätta vilket underlättar när man leker. Härligt att en annan har barnasinnet kvar oxå och slänger sig ut i backen skrikandes....haha....
Båda kompisarna följde med hem där lekarna fortsatte. Mys avslutade lördagen och det var 2 mycket trötta men nöjda barn som somnade.

Söndagen, ja då bestämde vi att vi skulle testa den nya tågbanan, Östgötapendeln. Ja själva den är ju inte ny, men sträckan Norrköping-Jönköping är ju ny. Så vi drog upp till ett par kompisar som har flyttat så det passade ju bra att åka upp och kolla in deras nya boende. Smidigt att bara sätta sig på tåget och åka upp så istället för att behöva byta och greja, bara knöligt. Blir nog fler gånger...*ler*...Lättare att våldgästa..haha..
Barnen vart helt sålda på deras minsta katt, Nemo, som var bara 6 veckor gammal, en Devon Rex (hoppas jag stavade rätt nu) Men man ser vilken inverkan som djur har på barn.... Hoppas att älsklingen min läser detta..hihi..
När vi väl kom hem så var vi alla 4 riktigt trötta och gick ganska så snabbt i säng, barnen somnade på 2 sek.

Kollade på Luciamorgonen på tv i morse tillsammans med barnen. Så mysigt. Men Emma tyckte att det var lite konstiga sånger som de sjöng och det kan jag ju i och för sig hålla med om. Jag föredrar de gamla mysiga sångerna, inte de nya moderna. Men visst, det är väl så kanske att sånt måste förnyas som så mycket annat.

Önskar alla där ute en härlig Luciadag.

1 kommentar:

  1. Önskar dig detsamma idag.

    Än en gång GRATTIS till jobbet, SÅ kul att du fick det ju, HÄRLIGT.

    Kram
    Carina

    SvaraRadera